Terra de volcans, fagedes, gastronomia, gorgs i molta història!

Amb el nucli medieval i envoltat de volcans i natura exuberant, Santa Pau és un dels pobles més pintorescs de la Garrotxa.

Al cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, és conegut per la seva arquitectura medieval amb carrers empedrats, cases de pedra i la seva imponent església gòtica. El seu castell, situat a la part alta del poble, ofereix vistes espectaculars de la zona, mentre que la Plaça Major, amb les seves arcadesm terrasses i bars de tapes, és un lloc ideal per gaudir de l’ambient local i la calma que s’hi respira.

Santa Pau ofereix una gran varietat d’esdeveniments únics al llarg de l’any. Des de festes tradicionals i mercats d’artesania fins a concerts i espectacles teatrals, hi ha sempre alguna cosa emocionant per fer. No et perdis aquestes activitats úniques i prepara ara per a la teva propera visita a Santa Pau.

santa pau

Els fesols DOP de Santa Pau són una autèntica delícia per als paladars més exigents. Aquestes llegums de la més alta qualitat són cultivades amb cura i atenció als detalls, donant lloc a un sabor exclusiu i delicat. La seva textura suau i cremosa són la base de molts plats tradicionals catalans, que són apreciats a nivell internacional. Descobreix la fi dels fesols DOP de Santa Pau i experimenta la seva autèntica essència