Sopars al bosc

SOPARS AL BOSC

Una experiència gastronòmica i sensorial a la roureda Can Prat de Vall de Santa Pau.

SOPARS AL BOSC és una experiència gastronòmica i sensorial que es durà a terme els divendres 31 de juliol i 7 d’agost a Santa Pau, a la Garrotxa.

Els estudiants del Màster d’arquitectura efímera i disseny d’espais temporals (MEATS) de l’Escola Elisava de Barcelona, dirigits per Roger Paez, Toni Montes i Xevi Bayona (director artístic del festival Lluèrnia) són els responsables del disseny d’aquest restaurant efímer en una roureda íntima i bonica de Santa Pau.

El restaurant local Queda Bé ens delectarà amb els seu menú per fer-nos viure, en el seu total, una experiència única a la natura on la música, les llums i el paladar en seran els protagonistes.

OBSERVACIONS

– En cas de pluja l’organització es reserva el dret a posposar la data el sopar, informant via correu electrònic i com a màxim el mateix divendres abans de les 10h del matí.
– Es recomana portar roba d’abric i calçat còmode.
– El preu del sopar serà de 30 € i les places seran limitades.
– Les reserves i els pagament del sopar seran exclusivament online a través de la plataforma de pagament inscribirme i cal indicar el nom alhora de fer la reserva.
– En cas d’al·lèrgies o preferències vegetarianes i veganes contactar amb el Restaurant Queda Bé per correu electrònic garaig25@gmail.com o per telèfon o whatsapp 616.566.153

DATES,  MENÚS i RESERVES

Sopar al bosc divendres 31 de juliol 2020 – 21:30 h

MENÚ

– Entreteniments a taula.
– Gambes a l’estiu xadesca.
– Entrecot a la brasa.
– Copa de llimona gelada
– Pa, vi i aigua

COMPRAR EL TIQUET DEL SOPAR

Sopar al bosc divendres 7 d’agost 2020 – 21:30h

MENÚ

– Entreteniments a taula.
– Gambes a l’estiu xadesca.
– Entrecot a la brasa.
– Copa de llimona gelada
– Pa, vi i aigua

COMPRAR EL TIQUET DEL SOPAR

LOCALITZACIÓ

+info

T. 972 68 03 49
info@visitsantapau.com