19 maig de 2018 · CURSA PEL COR DE LA FAGEDA

Localització Google Maps

La Cursa pel cor de la Fageda dóna a conèixer una de les parts més emblemàtiques del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a Santa Pau: el volcà Croscat, el volcà Santa Margarida, el volcà Puig de la Costa i la Fageda d’en Jordà.

Els participants podran escollir entre 4 modalitats: Camina pel cor de la Fageda 14,5 km, Corre pel cor de la Fageda 14,5 km, Mitja marató de muntanya de la Fageda 21 km i Trail de la Fageda de 29 km.

Aquesta és una cursa principalment de caràcter familiar on com a novetat d’aquesta edició els corredors més exigents podran disfrutar de la mitja marató i la trail.

Una diada festiva per tota la família amb activitats durant tot el dia: visites guiades, tirolilnes, inflables i molt més!!!

 


INSCRIPCIONS 2018

INSCRIPCIONS ONLINE CURSES.CAT

 

 

 


Activitats

A partir de les 10h, recollida de dorsals (i fins a les 15:45 h.), tirolines, ponis, inflables per els més petis i moltes activitats més us estaran esperant al poble medieval de Santa Pau. Hi haurà servei de guardería per tal de que els pares puguin correr mentre els nens s’ho passen bé amb els nostres monitors i en acabar la cursa botifarrada per tots els participants i com no, degustació dels autèntics fesol DOP de Santa Pau.

 

Notícies relacionades

CURSA PEL COR DE LA FAGEDA