Santa Pau és un poble petit amb tots els serveis bàsics d’una gran ciutat!

Ja us diem que no hi trobareu ni botigues de roba, ni de joies però sí botigues de poble on la persona que us servirà us mirarà als ulls i podreu “fer-la petar” una estona!

Des de botigues de records a fleques, pastisseries, carnisseries. Sense faltar ni el supermercat del poble, la farmàcia i el caixer!

 

BOTIGUES SANTA PAU

AGROBOTIGA CAL SABATER

L’agrobotiga de Cal Sabater es troba, de fa molts anys, a la vila medieval de Santa Pau. Hi trobareu els productes més representatius de Santa Pau: productes de proximitat: mel, embotits, formatges, etc, els preuats Fesols de Santa Pau i regals molt originals i records de  la nostra vila medieval.

_

C. Major, 24.
17811 · SANTA PAU
T. 972680078

CARNISSERIA CAN MIÀ

Camí del recinte emmurallat, baixant pel carrer del Pont, us trobareu la Carnisseria de Can Mià. La botifarra d’ou i el fuet són els productes estrella d’aquesta carnisseria amb més de 35 anys al servei del client. Fan productes artesanals elaborats íntegrament per ells, , frecos i de qualitat. A més, són especialistes en embotit artesà!

_

C. Del Pont, 12
17811 · Santa Pau
www.carnisseriacanmia.es

FLECA CAN CASALS

Amb botiga a Santa Pau, fa 40 anys que elaboren pa 100% natural a base da farina, aigua, llevat i sal en forn de llenya, seguint el mètode tradicional al seu obrador de Mieres. Els seus pans no porten additius i les seves fermentacions són com les de tota la vida: llargues i no controlades.

El pa blanc i la coca de d’anous són els seus productes estrella.

Pa, brioxeria i pastisseria per encàrrec.

_

C. Major, 13.
17811 · SANTA PAU
T. 872982432
pademieres@gmail.com
Obert de dijous a dilluns.