Santa Pau és un poble petit amb tots els serveis bàsics d’una gran ciutat!

Ja us diem que no hi trobareu ni botigues de roba, ni de joies però sí botigues de poble on la persona que us servirà us mirarà als ulls i podreu “fer-la petar” una estona!

Des de botigues de records a fleques, pastisseries, carnisseries. Sense faltar ni el supermercat del poble, la farmàcia i el caixer!

 

BOTIGUES SANTA PAU

AGROBOTIGA CAL SABATER

Per endur-te records de Santa Pau

L’agrobotiga de Cal Sabater és, gairebé, un tresor! Amb una llarga tradició, ofereix una selecció dels productes més emblemàtics de la zona. Trobareu autèntics productes de proximitat com mel, embotits, formatges i molt més. Destaca especialment els preuats Fesols DOP de Santa Pau, un ingredient excepcional que no podeu deixar de provar. A més, l’agrobotiga ofereix una àmplia gamma de regals originals i records que capturaran l’esperit de la nostra vila medieval.

_

C. Major, 24.
17811 · SANTA PAU
T. 972680078

FARMÀCIA MARINA PUJOL

El teu benestar en bones mans

Amb una llarga tradició, es situem com un referent en el cor de la teva salut. Hi trobaràs una selecció de serveis farmacèutics de qualitat i solucions personalitzades. Destaquen pel tracte sincer, l’atenció als detalls i el compromís amb la teva salut. Compta amb ells per escoltar-te i respondre a les teves necessitats amb empatia i professionalitat. La teva salut és la seva prioritat, i amb el seu suport, tindràs una experiència única i confiable.

_

Avinguda dels Volcans, 19.
marinapujol@cofgi.org
972 680 159

Alimentació Triadú
pilartriadu@gmail.com / 972 680 094

Carnisseria Can Mià
info@carnisseriacanmia.es
872 208 247

Forn de pa Místric
smasdevallp@gmail.com
619 744 773

Taller d’art i ceràmica de Santa Pau
www.tallerdartdesantapau.com
972 680 381