Si ets amant de la natura i l’aventura, Santa Pau és el lloc perfecte per a tu. Immersos en un entorn privilegiat i al cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa el nostre territori us ofereix un ampli ventall de rutes senderistes per explorar!

Rutes senderistes a Santa Pau per descobrir la natura en tota la seva esplendor

Des de camins suaus, que serpentegen entre camps i boscos, fins a corriols dels més exigents, que et portaran a cims i miradors panoràmics. A Santa Pai hi ha opcions per a tots els nivells i gustos! Amb la gran varietat de rutes i paisatges impressionants, les possibilitats són infinites. Prepara’t per a una aventura única i inoblidable on la natura et convida a descobrir-la.

 

Per les terres dels barons de Santa Pau

Ascensió al cim de Finestres: un magnífic mirador de la Garrotxa. Varietat de paisatges amb fagedes i alzinars. Una experiència senderista imperdible per descobrir la bellesa natural de Santa Pau.

Dificultat: Mitjana
Distància: 12 km
Durada estimada: 4h 25 min

Powered by Wikiloc

Per antics camins de monjos

Sant Julià del Mont: Una panoràmica impressionant de la vall de Santa Pau. Les laves dels volcans Santa Margarida i Roca Negra van modelar aquesta fèrtil plana. Una ruta per apreciar la geologia única de la zona.

Dificultat: Mitjana
Distància: 15,2 km
Durada estimada: 5h

Powered by Wikiloc

Ruta dels gorgs

Descoberta de gorgs secrets prop de Santa Pau. Una per explorar les meravelles ocultes que segueix la ruta de les fonts. Descobriu el poder refrescant de la natura en aquest itinerari.

Dificultat: Mitjana
Distància: 10,6 km
Durada estimada: 3h 15 min

Powered by Wikiloc

 

Ruta de les fonts

Fonts i Gorgs: Naturalesa i frescor a Santa Pau. Descobreix les antigues fonts de Santa Pau i segueix la ruta dels Gorgs. Admira les fonts preservades pel poble i refresca’t enmig de la natura.

Dificultat: Fàcil
Distància: 5 km
Durada estimada: 1h 25 min

Powered by Wikiloc

La Fageda Fosca

La Fageda Fosca: Una joia oculta a Santa Pau. Descobreix la màgia de la Fageda Fosca de Santa Pau i el petit volcà d’en Simón. Rutes senzilles per connectar amb la natura i la serenor d’aquest entorn fascinant.

Dificultat: Mitjana
Distància: 6 km
Durada estimada: 2h 45min

Powered by Wikiloc

De castell a castell

Una ruta que connecta dos castells travessant paisatges encisadors i l’encant medieval de les antigues fortificacions. Una experiència per a explorar la riquesa històrica i la bellesa natural de la Garrotxa.

Dificultat: Mitjana
Distància: 12,3 km
Durada estimada: 4h 20 min

Powered by Wikiloc