Prepara la teva estada a Santa Pau

Preguntes freqüents

A Santa Pau trobareu hotels, allotjaments rurals, càmpings, apartaments i habitatges d’ús turístic. Descobriu-los tots aquí!

És preferible reservar l’activitat ‘La Motxilla de la Blanca’ amb antel·lació per assegurar-vos poder fer l’activiat, tot i que no és imprescindible.

Reserves per correu a info@visitsantapau.com o per telèfon 972.68.03.49

Passejades en carruatge, Tour en trenet, Visita a la granja ‘La Fageda’, gimcana ‘La Motxilla de la Blanca‘, etc.

Descobriu totes les activitats per fer amb nens a Santa Pau aquí

En transport públic, en taxi, en bus, a peu o en bicicleta.
Vine també i mou-te per Santa Pau sense necessitat de cotxe!
T’expliquem com al “Com arribar”, en aquesta mateixa pàgina.

A l’entrada al poble, a la Plaça de les Fonts, 4 hi ha un aparcament públic on us aconsellem aparcar el vostre cotxe. Està al darrear l’Oficina de Turisme.

Consuta a Google els horaris d’atenció al públic de l’Oficina de Turisme de Santa Pau.

Consulteu aquí els horaris dels centres d’informació del Parc

On estem

Santa Pau es troba al Sud-Est de la comarca de la Garrotxa, al bell mig de la vall que formen la Serra de Finestres i la de Sant Julià del Mont. Hi neix el riu Ser, que baixarà fins a trobar-se amb el riu Fluvià, que ve d’Olot i Castellfollit de la Roca, a l’altra banda de la serra de Sant Julià. Forma part d’un camí històric d’Olot a Banyoles, passant també per Mieres i Sant Miquel de Campmajor.

La privilegiada situació de la Garrotxa i la xarxa de transport públic, permeten arribar d’una forma còmoda i ràpida des de qualsevol indret.

Com arribar

T’aconsellem arribar a Santa Pau amb el RUMBUS, un servei de transport públic que fa la ruta des de Les Preses, passant pel centre d’Olot, la Fageda d’en Jordà i l’àrea de Santa Margarida. És un servei molt econòmic, només costa 2€* per persona i et permetrà fer un nombre de viatges il·limitat durant tot un dia. El bitllet es pot comprar a la web de TEISA, l’empresa que fa el servei o bé al bus el mateix dia.

*Consulteu els títols integrats de l’ATM de Girona.

EN TAXI

T. 972 680 467
629 560 286

ESTEM A 

A 45 km de Girona | 51 km de Vic | 96 km de Manresa | 96 km de Berga | 118 km de Barcelona | 201 km de Lleida | 203 km de Tarragona