Observar el cel i les estrelles és una activitat nocturna que, qui més qui menys, tots n’hem gaudit alguna vegada a la vida…. Sigui al mes d’agost per les llàgrimes de Sant Llorenç o qualsevol nit d’estiu i inclús d’hivern, a tots ens meravellen les estrelles i la Via Làctia!

EL CEL DE NIT A SANTA PAU I L’ASTROFOTOGRAFIA DE LA GARROTXA

El cel de nit de Santa Pau és un dels cels de la Garrotxa més apreciats pels amants de la fotografia per les moltes localitzacions amb poca contaminació lumínica. Això, fa que sigui molt atractiu per fotografiar-lo, no només a l’estiu, sinó a qualsevol època de l’any!

Són molts, ja, els aficionats de l’astrofografia d’arreu que es desplacen al nostre municipi per gaudir-ne i plasmar l’espectacle que la natura ens proporciona.

El juliol 2022, l’Agrupació fotogràfica de Santa Pau va organitzar, juntament amb l’Ajuntament, les primeres Jornades d’Astrofotografia a Santa Pau, que van tenir aquesta vegada lloc al nucli medieval.

Davant la bona acollida, la gran participació i les precioses fotografies d’aquesta primera trobada, l’agrupació en programa d’altres, puntualment, al llarg de l’any. Si esteu interessats a rebre més informació subscriviu-vos al nostre butlletí i us n’informarem!

 

Vull rebre informació!

JORNADES D'ASTROFOTOGRAFIA SANTA PAU

1-2 JULIOL 2022

Crèdits fotografies: David Boixo, Francesc Hervias, Marc Sendra i Xavier Arimany.