CURSA PEL COR DE LA FAGEDA - NOVA DATA 12 de Setembre

La 11a Cursa Corre pel Cor de la Fageda tindrà lloc el proper 12 de setembre de 2020:

⚠️ ♣ Tots els inscrits actuals podran demanar la devolució de la seva inscripció en cas de no poder asistir a la nova data. El período de devolució estarà operatiu fins el proper 15 de juliol.

⚠️ ♣ Per poder gaudir de l’habituallament post-cusa cada corredor/a haurà de dur el seu propi material. Per respecte al medi ambient demanem que no sigui de plàstic i si reutilitzable!

⚠️ ♣ L’hora de sortida de les curses es mantindrà a partir de les 15hores, però l’ordre de sortida de les mateixes es comunicarà més endevant. A causa de les directrius sanitàries les sortides es duran a terme de forma esglaonada en blocs de 50 corredors i es garantirán els 2 metres de distancia personal en tots els sentits. Cada corredor tindrà una hora de sortida pre-assignada i es demanarà la máxima puntualitat per a respectar les sortides programades.

⚠️ ♣ S’entregarà un xip de cronometratge no retornable a cada corredor/a i el temps de cursa será el temps real des del pas per l’arc de sortida fins el pas per l’arc d’arribada.

     ♣ Al llarg del recorregut es demana mantener la distancia de seguretat amb els altres corredors, i es recomana fer ús de la mascareta per fer els adelantaments trencant la distància de seguretats.

    ♣ El corredor/a serà responsable de dur el seu avituallament sòlid i líquid per tota la cursa. Durant el recorregut només hi haurà avituallament líquid, per emergències i en tot cas, per repostar el sistema que dugui el corredor/a.

    ♣ No hi haurà serveis de guardaroba, dutxa, vestidors i guardería per evitar qualsevol tipus de contagi.

La participación a la cursa es farà sota la responsabilitat de cada corredor/a. L’organització en tot momento seguirà les directrius de les autoritats sanitàries. Aquestes indicacions poden patir modificacions!

Tot i això, amb moltes ganes seguim amb aquest projecte, i el COVID-19 no ens aturarà!

La Cursa pel cor de la Fageda dóna a conèixer una de les parts més emblemàtiques del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, a Santa Pau: el volcà Croscat, el volcà Santa Margarida, el volcà Puig de la Costa i la Fageda d’en Jordà.

Els participants podran escollir entre 3 modalitats: Camina pel cor de la Fageda 14 km, Corre pel cor de la Fageda 14 km i Mitja marató de muntanya de la Fageda 21 km.

A partir de les 11 h, recollida de dorsals (fins a les 14.45 h curses i caminada i 15:15 curses infantils).

El tram inicial del recorregut de les dues curses i caminada seran diferents per evitar acumulació de corredors al recorregut. Hi haurà uns 10 quilòmetres de la mitja marató i de la caminada que seran exclusius per cada una d’aquestes modalitats.

El canvi de data al 12 de setembre de 2020 ens dona una oportunitat única per poder gaudir a la mitja marató de Les Fagedes de la Serra de Finestres i Sant Jordi a les que no podem accedir en cursa a la primavera per ser época de nidificació d’espècies protegides. Això ens ha donat peu a canviar el nom de la cursa a “MITJA MARATÓ PER LES FAGEDES”. Aquest canvi de recorregut fà que la mitja marató sigui molt més exigent que en altres ocasions perquè pujem a Sant Jordi a 959 metres d’alçada que és el punt més alt del municipi de Santa Pau.


INSCRIPCIONS 2020

PER INSCRIPCIONS CURSA 2020 FES CLICK AQUÍ

Curses i Caminada:

15:00 – Mitja Marató per les Fagedes, 21 km.

15:10 – Camina pel cor de la Fageda, 14 km.

15:20 – Corre pel cor de la Fageda, 14 km.

15:30 a 16:30 – Curses Infantils.

 

Curses infantils:

Nascuts 2014-2015 (5-6 anys), 100m, Caganius

Nascuts 2012-2013 (7-8 anys), 250m, Pre-Benjamins

Nascuts 2010-2011 (9-10 anys), 500m, Benjamins

Nascuts 2008-2009 (11-12 anys), 750m, Alevins

Nascuts 2006-2007(13-14 anys), 1.500m, Infantils

El preu de les inscripcions de la Cursa de la Fageda és el següent:

Mini Curses 5€

Camina pel cor de la Fageda 18€

Corre pel cor de la Fageda 20€

Mitja marató per les Fagedes 25€

 

 


RECORREGUT

CORRE PEL COR DE LA FAGEDA

Powered by Wikiloc

MITJA MARATÓ DE LES FAGEDES

Powered by Wikiloc

CAMINA PEL COR DE LA FAGEDA

Powered by Wikiloc

Notícies relacionades

CURSA PEL COR DE LA FAGEDA