Mas Can Batlle, antiga masia pairal de Santa Pau reconvertida en casa rural de luxe, és una de les cases rurals més boniques de la Garrotxa i la primera de Catalunya en obtindre les 5 espigues, distintiu de qualitat per cases de turisme rural otorgat per la Generalitat de Catalunya. Els seus espais exteriors us permetran desconectar de les vostres rutines, connectar amb el silenci i gaudir de la natura que els envolta.
Fer turisme rural a en aquesta casa espectacular  ¡de Santa Pau serà una experiència que recordareu durant molt de temps!
Actualment, Mas Can Batlle lloga la casa íntegrament. Permet el lloguer de la casa per fer trobades de cap de setmana, vacances en família o grup d’amics i celebracions de gran format com un casament.
La casa disposa de 5 suites, 1 habitació per a quatre persones, totes amb bany propi, televisió i mil i un detalls com els llençols de cotó blancs o els sabonetes ecològics que us hi trobareu. A l’exterior disposareu de piscina, prat, bosc i del gorg el Salt de Can Batlle!

MAS CAN BATLLE

_

T. (+34) 972 680 348
M. (+34) 676 233 830
www.mascanbatlle.com
hola@mascanbatlle.com

_