Mas el Carrer és una antiga masia del segle XVI transformada en una casa rural adaptada. Situada al cor de la Vall dels Arcs, sota la serra de Finestres, al parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa l’indret és espectacular on segur trobareu la tranquil·litat que esteu buscant.
La casa accepta mascotes i animals de companyia i les activitat que s’hi poden fer al seu voltant són inmenses: rutes senderistes, excursions a cavall, a peu o en bicicleta, visites guiades i molt més!

La masia, perfectament restaurada i equipada, ha estat rehabilitada en apartaments de 2 i 3 habitacions dobles, bany complet, cuina i menjador sala d’estar amb llar de foc. A més, compten amb un apartament adaptat a les necessitats de persones amb mobilitat reduïda.

Mas el Carrer és una casa rural que s’adapta a les vostres necessitats! Per venir de vacances, d’escapades de cap de setmana a la Garrotxa o per viatges de feina. Amb família, amics, parella o companys de professió. Tenen un allotjament per cada necessitat.

ELS BAIXOS

Ampli i acollidor apartament adaptat, tot en una sola planta. Disposa de 3 habitacions dobles, bany adaptat i cuina equipada amb rentaplats, llar de foc i calefacció.

LA CABANA

La Cabana és una bonainca casa rural de dues plantes amb 3 habitacions dobles, 1 bany complert i 1 lavabo i cuina equipada amb rentaplats, llar de foc i calefacció.

L’APARTAMENT

Amb totes les comoditats, aquests disposa de dues habitacions dobles, bay complert, cuina equipada i llar de foc i calefacció.

MAS EL CARRER

Casa Rural

_

T (+34) 972 321 684
www.marmuntanya.com
informacio@marmuntanya.com