La casa rural Mas Pardàs està ubicada en un indret privilegiat de Santa Pau: al bell mig del Parc Natural de la Zona Volcànica de La Garrotxa i en la vessant del petit volcà de Simó. A més, està a només cinc minuts a peu del nuclia medieval! La Masia, datada del 1633, està restaurada i moblada amb molta cura, respectant el caràcter antic i rústic propi del lloc. Està preparada per oferir-vos una estada del tot confortable. A més, us sentireu immeros en la natura ja que el paisatge de la vall que l’envolta és excepcional.

La casa consta de 3 habitatge independents: el Pardàs Jussà, el Pardàs Sobirà i la Cabana. Dos dels habitatges estan a la casa principal, cadascun a una de les plantes amb la seva pròpia entrada, i el tercer habitatge està una caseta independent a la principal.

Tots els habitatges disposen de WIFI i calefacció. La zona de pàrquing, la piscina, la barbacoa i la zona de rentadora són comunitàries.

MAS PARDÀS

_

T. (+34) 616 657 529
T. (+34) 667 163 065
www.maspardas.com
info@canperepetit.com

ZONES COMUNITÀRIES

EL PARDÀS SOBIRÀ

115m2, cuina-menjador, sala amb llar de foc, 2 habitacions dobles, 1 suite, 2 banys i gran proxo a l’entrada amb barbacoa.
Capacitat: 6 persones

EL PARDÀS JUSSÀ

100 m2, cuina-menjador, 2 habitacions dobles, bany i zona exterior amb barbacoa.
Capacitat: 4 persones.

LA CABANA

Antic paller de 45 m2, 1 bany i un espai únic amb cuina.
Capacitat: 2-3 persones