Santa Pau, al cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, és un paradís natural ple d’excursions a prop de Barcelona. A poc més de 1 hora de Barcelona, a Santa Pau us esperen amb un munt de rutes senderistes per boscos frondosos, fagedes singulars, exhuberants i miradors espectaculars.

Així doncs, quines són les excursions a prop de Barcelona?

Excursions per la singular i bonica Fageda d’en Jordà o per l’inmensa Fageda de Finestres, pujades fins als espectaculars miradors del Parc Natural, passejades entre alzinars centenaris i volcans adormits. A Santa Pau trobareu rutes aptes per a tots els nivells. Rutes de baixa dificultat per fer amb nens i família i rutes de llarg recorregut per senderistes experts.

Després d’anar d’excursió podreu degustar la terra als restaurants a la zona. A qui no li ve de gust un bon plat de fesol DOP Santa Pau amb botifarra? Per complementar la jornada podreu visitar el bonic poble medieval de Santa Pau, amb la seva plaça porticada, el castell de la baronia i el portal del mar.

Si veniu amb nens un recomanem la Motxilla de la Blanca, un gimcana pel poble per conèixer tota la història de la nostra vila!

Si tenir ganes de boniques excursions a prop de Barcelona envoltats de volcans, benvinguts a Santa Pau!

1 comentari

Comments are closed.